За нас

Квалитет и максимално искорисување на просторот во кујната

Место каде што ќе го најдете трајното решение за вашата професионална кујна

Нашата компанија ЈОМАК КОМ е формирана во 2013 година во Велес. Основната дејност е производство на Индустриска опрема за готвење и преработка на храна по HACCP стандарди.

Големата палета на производи се состои од професионални единици за готвење  како тостери, фритези , скари во електрична и плинска варијанта како и неутрална опрема работни маси, мијалници, аспиратори како и разна опрема за преработка на храна по ваши потреби и димензии. 

Целта ни е да резултираме  со клиенти кои со задоволство ќе го спомнуваат нашето име со секое користење на производите кои се изработени од нашата компанија.

СОВРЕМЕНИ МАШИНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФИТР

 Брзиот развој на Јомак Ком е забележан и од Фондот за иновации и равој. Тие овозможија субвенции за да се обезбедат две машини кои сега се дел од апаратурата во компанијата.