За нас

Нашата  компанија  ЈОМАК КОМ  е  формирана во 2013 година во Велес.

Основната дејност е производство на Индустриска опрема за готвење и преработка на храна по HACCP  стандарди.
Нашата палета на производи е професионални единици за готвење  како тостери, фритези , скари во електрична и плинска варијанта како и неутрална опрема работни маси , мијалници , аспиратори како и разна опрема за преработка на храна по ваши потреби и димензии. Исто така ви ги нудиме нашите услуги во областа на одржувањето на вашите кујни или производствени системи и комплетно реконструирање. Вршиме комплетно реконструирање  на уредите  со промена на енергенс од струја во плин и обратно.

Нашата цел е задоволни клиенти кои со задоволство ќе го спомнуваат нашето име со секое користење на производите кои се изработени од нашата компанија.