HACCP стандард за квалитет

Индустриска опрема за готвење и преработка на храна

За Нас

10 годишно производство со врвен квалитет

Голем број на задоволни клиенти чии што очекувања секогаш биле и надминати. Брендот Јомак Ком можете да го сретнете во вашиот омилен ресторан или хотел.

Нашите Продукти

Врвен квалитет и први во нашата дејност. Нудиме модернизирани решенија за вашите проекти.

Неутрална опрема

Работни маси, висечки елементи, мијалници. Во различни варијанти и димензии

Топла опрема

Фритези, палачинкари, шпорети се само дел од опремата. Понудени се електрични и плински опции за елементите.

Ладна опрема

Ладни комори, фрижидери и сл.

Единственото место каде што ќе го најдете перфектното решение за вашите потреби

Правото место за да го реализирате вашиот проект!